Хостинг — місце для розміщення сайтів

«Більше інформації на тему створення сайтів прочитаєш в цій статті»

створення сайту з mfirma.com.uaХостинг — це послуга, що пред’являє дисковий простір для розміщення інформації на сервері. Інтернет-сторінки повинні бути розміщенні на сервері. Хостинг сайту полягає на оренді сервера, на якому буде розміщуватись сторінка, і який цілодобово підключений до інтернету. 

Хостинг провайдер надає місце на жорсткому диску свого сервера, а також доступ до ресурсів сервера: пам’яті, процесору, каналу в інтернет. Відповідно до того, скільки для разміщуваного проекту потрібно ресурсів, розрізняють декілька типів послуг.

Розрізняють такі види хостингів:

— Повнофункціональний хостинг,

— Обмежений хостинг,

— Веб-хостинг.

Перед тим, як створити сторінку, потрібно вирішити якими послугами скористатися. Деякі думають, що можуть безкоштовно створити сайт, але забувають, що крім створення треба задбати про розміщення сайту і його назву, тобто домен. А ці послуги як відомо не безкоштовні, тобто абсолютно безкоштовно створити сайт неможливо. В любому випадку кожен сайт має мати свою індивідуальну назву, щоб користувачі могли розрізняти, і мати місце в інтернеті, тобто на сервері.

створити веб сайтАле з mfirma.com.ua тобі не потрібно думати про хостинг чи сервер, не потрібно знати мови програмування, адже у нас можеш створити сайт за допомогою готових шаблонів — перевір нашу пропозицію. Створивши сайт і оплативши, в ціні абонементи Ти маєш все ключене: домен, сайт, хостинг, сервер і звичайно допомогу наших консультантів. Якщо Тобі залежить на часі і на обмеженні витрат, а бо Ти поняття не маєш на тему програмування — це рішення для Тебе!

Якщо зв’явилися якісь запитання чи неясності звернись до нас і ми з радість допоможемо.

Приємного користування бажає mfirma.com.ua.

About

View all posts by