Як збільшити ефективність сайту

ефективність сайту з mfirma.com.ua

Напевно кожен, рано чи пізно задавав собі запитання: маю сайт, але як збільшити його ефективність? Як збільши відвідуваність свого сайту?

Маючи сайт, часами доходимо до думки: маю сайт, вкладаю в нього свій час і гроші, але його мало хто читає, мало хто заходить на нього. Або можливо зауважив, що кількість Твоїх клієнтів зменшується. Чому так відбувається? Не переживайте це все можна змінити, і Ти можеш це зробити. А в цій статті постараємося все вияснити.

Як виявляється створити сайт це ще не все і цього мало, щоб бути на першій позиції в інтернеті. Потрібно завжди про нього дбати і підходити так, якби зі сторони клієнта і продумати чим Твій клієнт може зацікавитися.

Способи, котрі допоможуть збільшити ефективність сайту

По-перше, потрібно регулярно оновлювати контент. Це один із важливих чинників, котрі впливають на відвідуваність — тобто оновлення сайту і якісна інформація і матеріали. Користувачі хочуть прочитати нові статті, дізнатись щось нове, або дізнатися про товар, котрий їх цікавить. Зацікавте їх, і користувачі обов’язково повернуться.

Також варто продумати дизайн сайту. Це рішення дуже важливе, адже сайт це візитна картка Твоєї фірми, котра представляє Тебе в інтернеті. Перше враження — найважливіше, і може Тобі дуже допомогти. Щоб покращити сприйняття сайту, не перебільшуй з текстами, розбав його фото або картинками.

По-третє, навігація сайту повинна бути легка в користуванні. Люди з натури лениві, і не люблять довго шукати потрібну інформацію. Навігація повинна бути доступною для кожного, тобто і для інформатика і для звичайного користувача без особливих здібностей. Вся навігація має бути інтуїтивна.

збільш ефективність сайтуТакож можна задбати про оптимізацію сайту.  Оптимізація – це процес збільшення привабливості сайту в очах гугл роботів.

Хорошим рішенням є реклама Google AdWords — пошукове просування за допомогою контекстної реклами. Більше інформації знайдеш тут.

Також можна реєструватися в каталогаг, чи публікувати безкоштовні оголошення в інтернеті. Це ефективно просуватиме Твій сайт.

Використовуючи ці поради, Твій сайт буде більш ефективний. Можливо навіть найкращий з конкуренції.

Якщо зацікавлений у створення сайту, перевір, можливо це рішення для Тебе!

About

View all posts by