Просування сайту — історія одного чоловіка

просування сайту з mfirma.com.ua

Будучи власником сайту, завдяки котрому пропонуєш якісь послуги чи товари, важливо подбати про ефективне просування сайту. Наявність сайту ще не гарантує його відвідуваність клієнтами, ажде все залежить на який позиції знаходиться сайт в пошуковій системі. Чому? А тому що користувачі інтернету найщастіше проглядають першу сторінку результатів, далі або не хочуть, або думають що там нічого цікавого, або бракує часу прошуковувати цілі світлини.

Тому так важливо подбати про ефективне просування сайту. В одній статті ми вже описували, що може допомогти, тобто які методи можуть збільшити ефективність — можеш прочитати тут.

З власного досвіду знаємо, що користувачам не завжди виходить добре оптимізувати свій сайт, це виникає через малу обізнаність або вибір не ефективних рішень. До нас звернувся клієнт, котрий має фірму по направі автомобілів у Львові. Так от він пробував деякий час самостійно займатися просуванням свого власного сайту, до того витратив чималу кількість грошей, але це не давало результатів. Після короткого аналізу його дій було видно в чому причина, даний клієнт позиціонує на фразу «ремонт автомобілів». Продивившить останні пошукові запитання таких подібних сайтів було тисячі. А як клієнти могли знайти тей самий у Львові? І це не поєдинчий випадок я яким ми зустрілися.

Також варто пам’ятати, що Ти не один в інтернеті пропонуєш подібні послуги, і Твій клієнт порівнює подібні збільш ефективність сайтуфірми. Тому роби висновки!

Якщо Ти наважився зайнятися позиціонуванням сам, буть впевнений що ти знаєш, що робиш, як ні — то найкраще звернись до професіоналів. І головне не спіши, Гугл пропонує багато навчальних матеріалів, котрі можуть знадобитися. В інтернеті є маса потрібної інформації.

Якщо ж Ти не маєш стільки часу і не хочеш постійно сидіти в інтернеті, то найкраще знайди фірму, котра зробить все за Тебе. Такі послуги також пропонує mfirma.com.ua. В абонаменті можеш отримати навіть цілий комплекс послуг.

Ознайомся з нашою пропозицією і виріши чи це для Тебе!

About

View all posts by