Домен — як отримати домен безкоштовно!

Провір доступність домени

Що таке доменее ім’я?

 Домен — це місце де можна вас знайти в інтернеті, тобто інтернет адреса Вашого сайту. Кожен сайт повинен мати свою особливу назву, щоб мати можливість на існування в інтернеті. Домен є дуже доброю рекламою, адже пропонуючи чи рекламуючи свої послуги в інтернеті Ви маєте певність, що Ваші клієнти Вас знайдуть. Доменне ім’я можете розміщати на візитних картках, використовувати в рекламній кампанії.

Як вибрати домен?

доменне ім’яЩоб правильно вибрати доменне ім’я пропонуємо прочитати пару порад:

— домен повинен бути пов’язаний із діяльністю фірми або з її назвою, це запевнить Вам, що клієнти напевно матимуть асоціації з фірмою і швидше згадають;

— адреса має бути легкою в запам’ятовуванні;

— домен повинен професійно звучати;

— і звичайно потрібно обрати відповідне закінчення. Все залежить від Вас адже ціни відрізняються в залежності від виду домена.

Чи бувають безкоштовні домени?

Ні. Кожен домен, котрій використовується довший час, не може бути безкоштовним, оскільки покупець повинен заплатити головному постачальнику доменів. 

Але хочемо Вам дещо пояснити, бо все таки така можливість існує на mfirma.com.ua. Ви не повинні платити  пару разів, тобто і за сайт і окремо за домен. Наш сервіс пропонує можливість отримати домен безкоштовно в абонементі, тобто без додаткових оплат, оплативши раз абонамент за сайт Ви отримаєте домен безкоштовно. Це можна перевірити тут. Вписуючи бажане доменне ім’я Ви побачите чи воно зайняте чи ні, і чи отримаєте його разом з сайтом.

Приємного користування, надіємося що наш сервіс вам допоможе 🙂

About

View all posts by