Твій інтернет сайт

Що таке інтернет сторінка всі знають, але для здобуття корисної і додаткової інформації пропонуємо прочитати раніший запис тут.

Як створити сайт?

створити веб сайтДля створення інтернет сторінка Ти маєш два варіанти:

— якщо маєш великий буджет і хочеш заінвестувати в сторінку, вибери інтерактивне агенство, котре за тебе створить сайт. Але це дуже потребує багато часу на очікування і як вище зазначалося великих грошей;

— якщо не хочеш багато інвестувати в сторінку і потребуєш її відразу, скористайся вже готовими шаблонами інтернет сторінок. Приклад сервісу котрий такі пропонує знайдеш тут.

Плюси сервісів з готовими шаблонами:

— перевірене рішення,

— низькі витрати,

— вибір шаблону належить до Тебе,

— час очікування, після реєстрації Ти власник сайту,

— допомога консультантів.

Мінуси таких сервісів:

— не кожний пропонує великий вибір шаблонів,

— не всі пропоную комплексові послуги.

Якщо вже вирішив якими послугами скористаєшся, або вже маєш сайт, варто знати, що це ще не кінець. Адже Ти хочеш, щоб не тільки сайт існував в інтернеті, але також приносив тобі користь і прибуток, а Твої клієнти могли легко знайти твій сайт в інтернеті.

Як промувати свій власний сайт?

сайт создание и раскрутка Думаєш: «мій сайт повинен бути особливий» — згода, мусиш налаштувати його, підбери — графіку, тексти і дорасуй шрифти.

Думаєш «я маю сайт і він сам репрезентуватиме мене в інтернеті» — погано думаєю. В інтернеті існує тисячі, як не міліони сайтів подібних до Твого. Тому потребуєш промувати власний сайт, щоб привабити користувачів. Можеш промувати його за допомогою своїх знайомих, за допомогою візитних катрок (на котрих розмістиш адресу сайту), або на листівках. Але найефективнішою буде реклама в інтернеті — за допомогою Google.

Якщо ти займаєшся виготовленням меблів в Києві,  мусиш подбати, щоб вписуючи в пошуковій системі «добрі меблі Київ» на перших позиціях з’являлася твоя фірма. Повір таких як ти в Місці багато і кожний промує свою сторінку.

В що заінвестувати?

Існує два види просування: рекламні посилання і натеральні результати пошуку.

РЕКЛАМНІ ПОСИЛАННЯ (контекстна реклама) — це текстова реклама, що з’являється поряд з натуральними результатами пошуку і показується користувачам пошуковою системою Google (виділені кольорові поля). Їх перевагою є факт, що платиш тільки за кліки на Твою рекламу, а не за саме висвітлювання. Установлюєш денний буджет і кошт за клік, за який можеш заплатити. Можеш також визначити о котрій порі має висвітлюватися реклама, або на території якої області повинна висвітлюватися (дізнайся більше).

Створені рекламні повідомлення потрапляють виключно до людей, що шукають інформацію на дану тему. Завдяки кампанії контекстної реклами вже в перших днях її запуску, інтернет-сторінка буде показана на перших позиціях в пошуку Google.

НАТУРАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПОШУКУ — органічне просування відображає сайт в натуральних результатах пошуку. Щоб твоя сторінка знайшлася там, подбай про її якість і опублікуй реклами (на форумах, блогаг, а каталогаг фірм). Завдяки цьому машини Google трактують вашу фірму за знану, котра заслуговує на високі позиції в пошуковій системі. Але на такий результат треба чекати від кількох місяців, до кількох років (дізнайся більше).

Більше інформації знайдеш на mfirma.com.ua. В разі запитань можете також з нами сконтактуватися або написати до нас — контакти тут, завжди раді допомогти 🙂

About

View all posts by