Способи на створення сайту

З кожним днем кількість сайтів збільшується, і якщо Ти маєш фірму, варто про це подбати. Адже конкуренція не стоїть на місці, треба гідно конкурувати і мати чим конкурувати. 

інтернет сайт в глобальній мережі

Не знаєш як створити сайт? Є кілька способів, котрі по черзі представимо.

1. Інтерактивне агентство — якщо маєш свої вимагання що до сайту і хочеш, щоб сайт виглядав так як ти вигадав, а подруге у Тебе є великий буджет — вибери цю пропозицію. 

Плюси агентств:

— індивідуальний підхід,

— дизайн сайту опрацьовується спеціально для Тебе.

Мінуси агентств:

— створення сайту довго триває,

— високі ціни (від 2000 тис. грн).

2. Самостійне запроектування сайту (більше інформації тут) — чудовий спосіб щоб зекономити, залишається подбати тільки про хостинг і домену (варто пошукати добрі фірми, котрі пропонують такі послуги). Але щоб взятися за це завдання мусиш твердо знати, що виконаєш його і що зможеш запроектувати сайт самостійно. Це завдання не легке і потрібно мати знання з програмування і не тільки. 

3. Послуги програміста — не кожний програміст виконає це завдання, адже зазвичай програмісти тільки виконавці, а не проектанти сайтів. А напевно хочеш, щоб Твоя сторінка професійно виглядала і відповідала Твоїм потребам.

4. Створення сайту за допомогою готового шаблона — якщо не маєш знань на тему створення сайтів, або у Тебе обмежений час — це ідеальне рішення для Тебе. Особливо якщо хочеш витратити мінімальну кількість грошей і часу. Дізнайся більше в цьому пості.

Плюси готових шаблонів:

— низькі витрати,

— перевірені рішення,

— швидке створення, адже більшість сервісів пропонують шаблони з готовими текстами, це може заощадити Тобі час,

— багато взорів, котрі можуть бути поділені по категоріям,

— допомога консультантів.

Мінуси таких сервісів:

— мала кількість шаблонів до вибору,

— деякі сервіси не мають комплексових послуг.

Порівняй сервіси і вибери той, котрий пропонує комплексові послуги і має великий вибір шаблонів. Можливо ця пропозиція для Тебе.

Більше інформації на тему створення сайтів за допомогою шаблонів знайдеш на mfirma.com.ua.

 

About

View all posts by