Сайт від задуму до втілення!

Навіщо потрібен сайт?

На це запитання напевно кожен дасть іншу відповідь, адже все залежить чи сайт для фірми великої чи малої, чи просто для себе. Для одних сайт — це реклама фірми, котра її репрезентує, для інших — це один із способів, щоб знайти нових клієнтів і утримати існуючих. Але на сто процентів ніхто не має сумніву, в наш час сайт це необхідність, це як поштова скринька фірми, як візитна карточка. Більше інформації про веб-сторінки в цьому пості.

створення сайту від початку до кінцяСтворення сайту варто почати з вище згаданого питання. Тоді напевно знатимеш з чим буде пов’язаний і яку обрати колористику.

Створити сайт можна і самому, але звичайно якщо навчишся швидко це робити, адже це завдання не із легких. Якщо не маєш багато часу на самостійне створення, то можна скористатися послугами інтерактивних агенств, дизайнерів чи програмістів, але це також пов’язане з великими витратами і чеканням. Також є можливість швидко створити за допомогою готового шаблону. Швидко за не великі гроші.

З чого почати?

— Якщо знаєш з чим буде пов’язаний сайт, варто подумати над самим сайтом: як хочеш щоб він виглядав, скільки підсторінок, в яких кольорах. Для цього можна скористатися приблизними сайтами в інтернеті, адже вони можуть Тебе надихнути.

— Наступним кроком буде вибір способу на створення сайту, ми вже писали які це способи, але для більшого розізнання рекомендуємо почитати цей пост — способи на створення сайту.

— Якщо не можеш вирішити який спосіб кращий, то просто виріши: Тобі залежить на економії грошей, на яскравому сайті, на швидкості. Пропонуємо найбільш вигідний і швидкий спосіб — створення за допомогою готових шаблонів, перевір чи це для Тебе.

— Якщо вибір зроблений, подбай про вигляд сайту. Добери кольори і картинки. Вписи і тексти повинні бути професійно написані. Це все буде свідчити про якість Твого сайту.

— Подбай про своїх користувачів, щоб швидко могли знайти на сайті потрібну інформацію, а також щоб легко запам’ятовували домен (тобто назву сайту.)

Бажаємо приємної роботи зі створенням!

About

View all posts by